Skip to content

Rijdt u mee voor Verpleeghuis De Reehorst?

Fietst u mee op 24 september, Burendag, met het fietsevenement van Zorgpartners Midden-Holland? Meld u dan nu aan voor We Bike 4 Alzheimer en rij een schitterende route langs onder meer de centra en onderdelen van Zorgpartners.
Zorgpartners organiseert dit bijzondere fietsevenement om aandacht te vragen voor haar bewoners met geheugenproblematiek.

Feest voor iedereen
Praktisch iedereen kan deelnemen aan de grootste benefiet(s)actie van Zorgpartners. De langste route is ongeveer 90 kilometer. Deze bestaat uit drie verschillende routes van ongeveer 30 kilometer die ook elk afzonderlijk gereden kunnen worden. Daarnaast zijn er ook routes dichterbij de centra en onderdelen van Zorgpartners uitgestippeld. Meedoen is mogelijk op de fiets, tandem, duofiets, rolstoelfiets, riksja of scootmobiel. We Bike 4 Alzheimer is dus geen wedstrijd maar een gezellig uitstapje op wielen voor jong en oud(er).

Nieuwe thematafel en themakasten
Verpleeghuis De Reehorst in Reeuwijk spaart voor een thematafel en twee themakasten. Een groot deel van de bewoners van Verpleeghuis De Reehorst heeft geheugenproblematiek. De thematafel en themakasten bieden houvast voor de bewoners wat betreft de seizoenen en de feestdagen.

Meld u aan
Deelname aan We Bike 4 Alzheimer kost € 15,- per persoon. Dit bedrag is bestemd voor het zorgcentrum dat u via het inschrijfformulier op de website kiest (www.webike4alzheimer.nl). Daarnaast rekent Eventbrite voor de afhandeling van uw reservering 96 cent per ticket. Ongeveer een week voor We Bike 4 Alzheimer ontvangt u de route per mail. Op de dag zelf vinden er onderweg, bij de stempelposten, allerlei leuke activiteiten plaats en zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Gezellige dag in en rondom De Spil
Op 24 september is er van alles te beleven bij dienstencentrum De Spil (het dienstencentrum ligt naast Verpleeghuis De Reehorst). Zo zijn er onder andere demonstraties, een tuinconcert en stands van onder andere de Alzheimer Stichting en de Seniorenvereniging. Natuurlijk is er ook een hapje en een drankje en zijn we stempelpost voor de fietsroute.

Vrijwilligers gezocht
Behalve het bezoeken van Burendag of het meefietsen voor We Bike 4 Alzheimer, kunt u ons ook helpen door als vrijwilliger mee te draaien op deze bijzondere zaterdag. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Yvonne Slieker van Verpleeghuis De Reehorst en dienstencentrum De Spil. Stuur een mail naar yvonne.slieker@zorgpartners.nl of bel via de receptie van De Reehorst (0182 393222). Vele handen maken licht werk.

We zien u graag op 24 september in dienstencentrum De Spil!