Skip to content

Gratis swingen voor ouderen in De Spil

Door het succes van de rock & roll ochtenden in De Spil verzorgen dansers Thessa Koops en Sjoerd Wijn nogmaals drie dansochtenden in mei en juni. Zorgpartners Midden-Holland organiseert deze ochtenden speciaal voor ouderen. Dus ook als u minder goed ter been bent, kunt u mee swingen.

Ontmoeten andere mensen
De dansochtenden worden u gratis aangeboden door een bijdrage uit het preventieakkoord van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Doel van deze ochtenden is om de ouderen drie heerlijke dansochtenden te laten beleven waarbij de deelnemers herinneringen aan vroeger ophalen, volop in beweging zijn, veel plezier beleven en andere mensen ontmoeten.

Rock & roll en Franse Chansons
Wij verwelkomen u graag in dienstencentrum De Spil (Poelruit 12 in Reeuwijk) op de volgende vrijdagen: 20 mei, 3 en 17 juni. Om 10:30 uur staat er koffie en thee voor u klaar. Daarna gaan we drie kwartier bewegen. Twee ochtenden staan in het teken van Rock & Roll. De andere ochtend staan de Franse chansons centraal.

Mee doen
Deze dansochtenden zijn gratis, maar we vragen u wel om u vooraf aan te melden. Wilt u meedoen? Geef u dan op bij de receptie van Verpleeghuis De Reehorst 0182 393222 of mail naar despil@zorgpartners.nl. De receptie is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur.